Filmen reiser til Nordic / Docs og Fredrikstad

Kongoveteranene er valgt ut til konkurranseprogrammet til Nordic/ Docs. Dette er en av Norges største festivaler for dokumentarfilm og går av stabelen i Fredrikstad i uka som kommer. Dette er en stor fjær i hatten for filmen og hele teamet. Det betyr at visningen i Fredrikstad den 15. november avlyses. I stedet vises filmen under Nordic /Docs på Fredrikstad kino søndag 13. november kl. 14:00! Her koster billetten bare 50 kroner! Jeg skal selv introdusere filmen og alle er velkommen.

Billetter kan bestilles via denne linken!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: